RICOH MP 402SPF

RICOH MP 402SPF

RICOH MP 402SPF

Noua imprimanta multifunctionala RICOH MP 402SPF MONO A4 MFP extinde performanta de tip “business class” catre birourile mici sau grupurile de lucru de dimensiuni reduse. Output de 40 de pagini/ minut la 1.200x1200 dpi, fata verso, trimite/primeste fax, scaneaza color, conectata in Cloud.

Descriere produs

RICOH MP 402SPF MONO A4 MFP este un echipament multifunctional care satisface nevoile grupurilor de lucru mici spre medii in IMM-uri sau companii mai mari, grupuri de lucru in centrala institutiilor financiare sau in grupuri de lucru in institutii guvernamentale, de invatamant sau clinici si spitale. 

Multifunctionala A4 alb-negru dispune de un panou operational de 10.1”, de un procesor Intel rapid de 1.46 GHz si de ultima generatie de controller GWNX S16. 

Panoul operational este luminat stralucitor, raspunde rapid la comenzi aducand simplitate si functinalitate pentru o conectivitate excelenta cu dispozitivele inteligenta ale utilizatorilor precum si pentru o conectvitate Cloud. 
MP 402SPF este o multifunctionala compacta si productiva, o combinatie 4 in 1 de print, copiere, scanare si functionalitate fax.  

Caracteristici produs

MP 402SPF este o multifunctionala echipata cu un feed-er single pass duplex (SPDF) ce permite economii de timp prin scanarea dubla fata intr-o singura trecere la viteze de pana la 80 de imagini pe minut.

Panoul operational inteligent suporta Quick Authentication. Sistemul de autentificare prin card swipe-and-go elimina necesitatea memorarii textelor de login si a parolelor.

Soft-ul de autentificare este preinstalat si necesita doar achizitia optionala a unui NFC Reader/Writer.MP 402SPF este o multifunctionala echipata cu un feed-er single pass duplex (SPDF) ce permite economii de timp prin scanarea dubla fata intr-o singura trecere la viteze de pana la 80 de imagini pe minut.

Panoul operational inteligent suporta Quick Authentication. Sistemul de autentificare prin card swipe-and-go elimina necesitatea memorarii textelor de login si a parolelor.

Soft-ul de autentificare este preinstalat si necesita doar achizitia optionala a unui NFC Reader/Writer.

Specificatii tehnice produs

Functii:
Print, copiere, scan (SPDF) si  fax
Panel Operational:
Panel operational inteligent de 10.1”
Procesor:
Intel Atom Processor BayTrail-I (1.46GHz)
Viteza (Alb/negru):
40 ppm
Dimensiuni:
(Latime x Adancime x InaltimeH) 476 x 483 x 510 mm (Panel operational inclus)
Capacitate hartie (standard/maxim):
600 / 1,600 coli
Rezolutie print:
1200 x 1200 dpi
Memorie (standard):
2 GB
Hard drive (standard):
250 GB

Despre noi

Roel group este specializata in servicii externalizate pentru toate activitatile de imprimare, copiere si scanare documente dintr-o firma.

Contact

  •   Strada Bibescu Voda nr.5, bl. P5A, 040151, sector 4, Bucuresti, ROMANIA
  •   021 335 48 09
  •   021 335 48 71
  • office@roelgroup.com