SHARP MX-M1205

SHARP MX-M1205

SHARP MX-M1205

Echipamentul Sharp MX-M1205 este un sistem performant de imprimare pentru productie care ofera eficienta integrala pentru productivitate maxima si costuri de exploatare scazute.

Descriere produs

Sharp MX-M1205 este prevăzut cu funcţii ce vor fi apreciate atât de experţi, cât şi de utilizatorii neexperimentaţi si reprezintă alegerea perfectă pentru sălile de imprimare cu activitate intensă şi pentru departamentele reprografice corporatiste.

Prezentând serverul de imprimare integral premiat de la Sharp şi cu posibilitatea de reglare a tuturor setărilor prin comanda intuitivă pe ecranul tactil, totul este la îndemână pentru un nivel maxim de productivitate în sala de imprimare.

Echipat cu tehnologia avansată de imprimare pentru producţie de la Sharp ca dotare standard, MX-M1205 se integrează cu serverele de imprimare EFI Fiery® Digital Front End lider în industrie. Specificaţi pur şi simplu cel mai recent model ca dotare opţională.

Un mod unic de gateway Fiery® oferă acces comod printr-o singură atingere la Command WorkStation lider pe piaţă de la EFI, fără a fi nevoie să se sacrifice spaţiul cu o staţie de lucru suplimentară. Apăsaţi pur şi simplu tasta Fiery® dedicată de pe ecran pentru a comuta între Command WorkStation şi interfaţa de utilizator nativă, cu funcţii complete de la Sharp. În modul gateway Fiery®, lucrările sosite la Command WorkStation - şi reglajele la echipament sau la suporturi pe care doriţi să le faceţi - pot fi gestionate direct de la panoul de comandă. Fără aglomerări şi fără probleme – doar control instantaneu şi fără efort, de la început până la sfârşit.
 

Caracteristici produs

Proiectat pentru imprimarea, copierea şi scanarea rapidă şi economică de mare volum, MX-M1205 valorifică tehnologia de control al imprimării pentru producţie de la Sharp, pentru a satisface chiar şi necesităţile sălilor de imprimare cu activitate foarte intensă.

Setările avansate de imprimare simplifică gestionarea de către operator a proprietăţilor hârtiei, optimizând procesarea suporturilor de hârtie speciale şi personalizate şi reducând întreruperea lucrărilor. În plus, managementul lucrărilor este rapid şi eficient datorită comenzilor simple, intuitive, o gamă de setări avansate conferind simplitate operaţiilor complexe, chiar şi pe suporturi speciale.

Panoul de comandă mare, de 15,4” balansează la exterior, se înclină şi se roteşte pentru confort optim, simplificând vizualizarea şi editarea lucrărilor înainte de imprimare, reducând erorile şi îmbunătăţind eficienţa. Pentru o uşurinţă şi mai mare de utilizare, panoul de comandă este complet personalizabil. Utilizatorii îşi pot crea propriile pagini de pornire, cu fundaluri unice şi comenzi rapide la funcţiile preferate şi la cele frecvent utilizate, controlul fiind, astfel rapid şi eficient. O tastatură şi un suport tactil sunt, de asemenea, disponibile opţional.

Pentru eficienţă unitară şi costuri de exploatare scăzute - de sine stătător sau integrat cu un mediu mai amplu de săli de imprimare - MX-M1205 are de fiecare dată câştig de cauză.

Specificatii tehnice produs

Viteză motor alb / negru ppm (A4)
120
Viteză motor alb / negru ppm (A3)
54
Dimensiune hârtie:
max.-min. SRA3 - A5R
Greutate hârtie (g / m2)
52 - 300
Capacitate hârtie:
std. (coli) 3100
Capacitate hârtie:
max. (coli) 13500
Timp de încălzire (sec.):
210
Memorie generală min. / max. (MB):
5120
Memorie imprimantă min. / max. (MB):
5120
Capacitate hard disk (GB):
1024
Duplex:
STD.
Cerinţe de alimentare:
220-240V, 13A, 50/60Hz
Consum de energie (kW):
2,99
Dimensiuni unitate de bază (mm):
084 x 790 x 1237
Dimensiuni configuraţie integrală (mm):
5982 x 790 x 1551
Greutate (kg):
295

Despre noi

ROEL este specializata in solutii si echipamente de printing cu retea proprie de service si acoperire nationala.

Contact

  •   SEDIU - SHOWROOM: Strada Bibescu Voda, Nr. 5, Bl. P5A, Parter, 040151, Sector 4, Bucuresti, Romania / SERVICE - CALL-CENTER: Bulevardul Burebista, Nr. 2, Bl. D14, Parter, 031108, Sector 3, Bucuresti, Romania (e-mail: call-center@roelgroup.com)
  •   021 335 48 09 (SEDIU / SHOWROOM)
  •   021 323 35 55 (SERVICE / CALL-CENTER)
  • office@roelgroup.com