Despre noi

  Acasa / Despre noi
Despre noi
 
 
Roel, este din 1991, deschizător de drum in industria de servicii externalizate pentru toate activitățile de imprimare, copiere și scanare documente.
Cu un istoric și experiență de peste 30 ani pe piața din România, cu peste 1.000 de clienți din 13 industrii diferite, Roel este un partener strategic pentru producatorii de top și pune la dispoziția clienților un portofoliu complex de echipamente, soluții și servicii, atât pentru zona de birouri, cât si pentru zona industrială și comercială.
Ne dorim sa fim in permanență lider pentru furnizarea de echipamente, soluții și servicii. Roel facilitează accesul la tehnologii noi de imprimare și copiere, eficiente energetic, nepoluante, cu emisii reduse de carbon.
              Viziune
Dezideratul nostru este sa furnizăm servicii de calitate, ce depăsesc mereu asteptările clientilor.
              Misiune
Construim parteneriate de lungă durată cu clienții noștri folosind cele mai noi tehnologii disponibile.
              Valori
Ne identificam cu următoarele valori: respectul pentru client, pasiune, integritate, responsabilitate, calitate, inovație.
 
 
Suntem imediat la dispoziția clientului prin rețeaua proprie de service cu acoperire natională, în cele 25 de centre.
 
Asigurăm calitate constantă pentru produsele și serviciile oferite, respectăm standardele internationale și ne mândrim cu certificarile noastre:
ISO 14001
ISO 9001
ISO 45001
ISO 27001
IQNET
 

Despre noi

ROEL este specializată in soluții si echipamente de printing cu rețea proprie de service si acoperire natională.

Contact

  •   SEDIU - SHOWROOM: Strada Bibescu Vodă, Nr. 5, Bl. P5A, Parter, 040151, Sector 4, Bucuresti, Romania / SERVICE - CALL-CENTER: Bulevardul Burebista, Nr. 2, Bl. D14, Parter, 031108, Sector 3, Bucuresti, Romania (e-mail: call-center@roelgroup.com)
  •   021 335 48 09 (SEDIU / SHOWROOM)
  •   021 323 35 55 (SERVICE / CALL-CENTER)
  • office@roelgroup.com