Echipamente Office

Imprimante Ricoh

Imprimante Ricoh

Echipamentele furnizate de ROEL permit unei companii, indiferent de dimensiune…

Citeste mai mult

Multifuncționale Ricoh

Multifuncționale Ricoh

O imprimantă multifuncțională este un echipament de birou care combină…

Citeste mai mult

Table interactive

Table interactive

Echipamente de comunicații Audio/Video (A/V) - gamă complexă de…

Citeste mai mult

Multifuncționale planuri (A0+)

La ce folosești echipamentele office?

Echipamentele noastre office au fost dezvoltate pentru a-ți veni în ajutor ție și angajaților. Imprimantele și multifunctionalele ajută la imprimarea, scanarea și trimiterea documentelor de mare importanță, iar tablele interactive sunt foarte utile pentru meetinguri, studii de caz sau pentru orice alt tip de prezentare.

 

De ce să optezi pentru echipamente office?

Acestea au fost special concepute pentru a ușura organizarea din cadrul unei companii, asigurând transmiterea rapidă și eficientă a tuturor informațiilor. 

 

În această categorie intră toate dispozitivele care permit imprimarea de documente, articole, schițe și altele, precum și tablele, utile pentru întâlnirile dintre angajați ori cele cu partenerii de afaceri.

 

Ce echipamente office găsești pe roelgroup.com?

Vrem să îți venim în ajutor în eficientizarea procesului de lucru din compania ta, iar astfel ți-am pregătit numeroase aparate și echipamente rezistente și de înaltă calitate.

 

Ai posibilitatea de a opta pentru imprimante și multifuncționale de la cunoscutul brand Ricoh, care te pot ajuta în realizarea schițelor și a cadastrelor, dar și pentru table interactive. De asemenea, toate dispozitivele sunt dotate cu tehnologie de ultimă generație, care să garanteze reușita proiectelor tale.

 

Despre noi

ROEL este specializată in soluții si echipamente de printing cu rețea proprie de service si acoperire natională.

Contact

  •   SEDIU - SHOWROOM: Strada Bibescu Vodă, Nr. 5, Bl. P5A, Parter, 040151, Sector 4, Bucuresti, Romania / SERVICE - CALL-CENTER: Bulevardul Burebista, Nr. 2, Bl. D14, Parter, 031108, Sector 3, Bucuresti, Romania (e-mail: call-center@roelgroup.com)
  •   021 335 48 09 (SEDIU / SHOWROOM)
  •   021 323 35 55 (SERVICE / CALL-CENTER)
  • office@roelgroup.com