Imprimante Industriale

Imprimante producție toner

Imprimante producție toner

Imprimarea digitală color nu a fost niciodată mai facilă la scară largă…

Citeste mai mult

Imprimante producție inkjet

Imprimante producție inkjet

Pentru materiale de marketing, manuale de folosire, broșuri din diverse…

Citeste mai mult

Imprimante format mare cu LATEX

Imprimante format mare cu LATEX

Ce sunt imprimantele cu latex? Aceste dispozitive folosesc cerneluri obtinute…

Citeste mai mult

Imprimante textile DTG

Imprimante textile DTG

Articolele de îmbrăcăminte personalizate sunt din ce în ce…

Citeste mai mult

Imprimante UV flatbed

Imprimante UV flatbed

Tehnologia prin care imprimarea pe diferite obiecte a evoluat este impresionantă,…

Citeste mai mult

Serviciile de print digital sunt din ce în ce mai căutate în industria designului, a tipografiei, dar nu numai. Printul digital este unul dintre cele mai valoroase instrumente pe care afacerile îl au la dispoziție, pentru a oferi clienților cele mai bune servicii, cu imagini calitative, culori vibrante și printuri rezistente. Astfel că, imprimantele disponibile pe piață sunt acum din cele mai diverse, care servesc absolut oricărui scop al afacerii tale. 

 

Pe roelgroup.com vei găsi o gamă largă de imprimante industriale, ideale pentru a personaliza obiecte de dimensiuni și materiale diferite. În oferta noastră îți punem la dispoziție imprimante textile DTG, imprimante UV flatbed, imprimante format mare cu LATEX, imprimante producție Inkjet și imprimante producție digitală.

 

Prin produsele noastre ne dorim să aducem imprimarea digitală color cât mai aproape de tine și afacerea ta, cu ajutorul cărora să poți personaliza obiecte diverse la scară mică sau largă, în funcție de nevoile tale. Imprimantele industriale din portofoliul nostru pot fi folosite pentru printarea de cărți, reviste, manuale, broșuri, materiale de marketing, dar și pentru materiale precum textile, plastic, ceramică, aluminiu și multe altele. 

 

Cu ajutorul imprimantelor industriale vei obține rezultatele dorite la printare, fiind concepute pentru a livra o calitate deosebită a textului și a imaginilor printate. De asemenea, fiabilitatea acestora va contribui și la o reducere considerabilă a costurilor de producție, la fel ca și timpul alocat printării, datorită vitezei de funcționare.

 

Alege o imprimantă industrială de pe roelgroup.com și bucură-te de cea mai înaltă calitate a produselor printate, culori rezistente și posibilitatea de a customiza imprimanta pe nevoile companiei tale. Contactează-ne sau vino în showroom-ul nostru, iar echipa noastră de specialiști te va ajuta să faci cea mai bună alegere pentru afacerea ta.


Pentru o ofertă personalizată, contactează-ne la office@roelgroup.com sau
hai să vorbim la 031 90 34.

Despre noi

ROEL este specializată in soluții si echipamente de printing cu rețea proprie de service si acoperire natională.

Contact

  •   SEDIU - SHOWROOM: Strada Bibescu Vodă, Nr. 5, Bl. P5A, Parter, 040151, Sector 4, Bucuresti, Romania / SERVICE - CALL-CENTER: Bulevardul Burebista, Nr. 2, Bl. D14, Parter, 031108, Sector 3, Bucuresti, Romania (e-mail: call-center@roelgroup.com)
  •   021 335 48 09 (SEDIU / SHOWROOM)
  •   021 323 35 55 (SERVICE / CALL-CENTER)
  • office@roelgroup.com