Imprimantă RICOH Ri 1000

Imprimantă RICOH Ri 1000

Modelul imprimantă RICOH Ri 1000 este o imprimantă de tip direct to garment ce se distinge printr-o tehnologie inteligentă, rapiditate la imprimare, grafică clară și vibrantă (rezoluție mare) și este destinată afacerilor cu volum de producție mediu.

Citeste mai mult

Imprimantă RICOH Ri 100 + Heating system

Imprimantă RICOH Ri 100 + Heating system
Best price
3.999 eur

Noua RICOH Ri 100 este o imprimantă Direct to Garment (DTG) pentru oricine, oriunde. Imprimă modele și fotografii direct pe articole de îmbrăcăminte folosind tehnologia de ultimă generație cu jet de cerneală. Ofertă SPECIALĂ: sistemul include imprimanta Ri 100, cuptor si kit cerneală. Oferta este…

Citeste mai mult

Imprimantă RICOH Ri 2000

Imprimantă RICOH Ri 2000

Imprimanta Ri 2000 Direct to Garment este proiectată pentru a face imprimarea profesională, de înaltă calitate, mai rapidă și mai ușoară pentru articole de îmbrăcăminte personalizate și alte țesături.

Citeste mai mult

Articolele de îmbrăcăminte personalizate sunt din ce în ce mai populare în rândul persoanelor care își doresc piese vestimentare unice sau celor care vor să facă niște cadouri aparte, de neuitat. Perfecte pentru evenimentele speciale din viața ta, la locul de muncă sau acasă, hainele decorate cu designul ales sau creat de tine sunt de nelipsit din garderoba ta.

 

Cel mai sigur și ușor mod de a transfera imaginile tale preferate pe un articol de îmbrăcăminte este folosirea unei imprimante DTG. O imprimantă DTG (prescurtarea din engleză „direct to garment”) imprimă direct în țesătură un tip special de cerneală, care merge în fibre și astfel, cerneala nu se simte la atingerea materialului, precum în cazul altor tipuri de imprimare.

 

Utilizarea unei imprimante digitale textile aduce numeroase beneficii și avantaje, acest tip de imprimare fiind rapid și foarte simplu de utilizat, iar tu poți economisi timp valoros și poți avea o mai bună gestionare a orelor de lucru. 

 

Un alt avantaj al imprimării pe textile folosind o imprimantă DTG este faptul că țesătura își păstrează calitățile și aspectul, iar designul folosit poate fi foarte complex, deoarece grafica nu își va pierde din calitate la imprimare.

 

Pe roelgroup.com îți punem la dispoziție imprimante textile DTG Ricoh, proiectate pentru a face o imprimare profesională, de înaltă calitate pe articole de îmbrăcăminte sau alte țesături. Acestea se remarcă prin tehnologia inteligentă, grafica clară și culorile vibrante, fiind foarte ușor de utilizat oriunde și de către oricine. 

 

Contactează-ne sau vino în showroom-ul nostru pentru a discuta mai multe detalii despre ofertele și promoțiile noastre, iar echipa noastră de specialiști te va ajuta să faci cea mai bună alegere pentru afacerea ta.

 

Despre noi

ROEL este specializată in soluții si echipamente de printing cu rețea proprie de service si acoperire natională.

Contact

  •   SEDIU - SHOWROOM: Strada Bibescu Vodă, Nr. 5, Bl. P5A, Parter, 040151, Sector 4, Bucuresti, Romania / SERVICE - CALL-CENTER: Bulevardul Burebista, Nr. 2, Bl. D14, Parter, 031108, Sector 3, Bucuresti, Romania (e-mail: call-center@roelgroup.com)
  •   021 335 48 09 (SEDIU / SHOWROOM)
  •   021 323 35 55 (SERVICE / CALL-CENTER)
  • office@roelgroup.com