Imprimantă RICOH Ri 2000

Imprimanta Ri 2000 Direct to Garment este proiectată pentru a face imprimarea profesională, de înaltă calitate, mai rapidă și mai ușoară pentru articole de îmbrăcăminte personalizate și alte țesături.

Descriere produs

Producând rezultate de înaltă calitate în toate formatele și modelele, inclusiv articole de îmbrăcăminte deschise și întunecate, fără limitări la semi-tonuri, modele detaliate și, de asemenea, fotografii, Ri 2000 este atât o soluție rapidă, cât și fiabilă, care oferă rezultate excelente, din nou și din nou.

Caracteristici produs

Capabil de rezultate de mare volum, Ri 2000 este o opțiune eficientă și eficientă pentru companiile care oferă atât lucrări scurte, cât și lungi pentru a satisface nevoile clienților. Această imprimantă rapidă și durabilă cu un singur platou este proiectată cu tehnologia jet de cerneală Ricoh și funcționează cu software-ul intuitiv ColorGATE RIP pentru o durată de 36 de secunde pentru articole de îmbrăcăminte personalizate.

    Ri 2000 are propriile capete de imprimare cu jet de cerneală Ricoh, cu o funcție de curățare automată a capului, care crește fiabilitatea pentru producția de comenzi de mare volum. Secvențele automate de întreținere economisesc timp operatorilor și fac dispozitivul mai ușor de utilizat și întreținut – caracteristicile includ senzori de temperatură și umiditate, monitorizarea activă a nivelului de cerneală, circulația cernelii albe și multe altele.

    Pentru ușurință în utilizare și un plus de confort, modelul Ri 2000 are o reglare automată a înălțimii mesei, precum și panoul de operare cu ecran tactil cu alerte inteligente de întreținere (comune atât pentru Ri 1000 / Ri 2000). În urma unui flux de lucru digital, design-urile promoționale și personalizate pot fi previzualizate la imprimantă și progresul monitorizat în timp real folosind fereastra de vizualizare.

 

Te-ar putea interesa si

Imprimantă RICOH Ri 1000

Imprimantă RICOH Ri 100 + Heating system

Despre noi

ROEL este specializată in soluții si echipamente de printing cu rețea proprie de service si acoperire natională.

Contact

  •   SEDIU - SHOWROOM: Strada Bibescu Vodă, Nr. 5, Bl. P5A, Parter, 040151, Sector 4, Bucuresti, Romania / SERVICE - CALL-CENTER: Bulevardul Burebista, Nr. 2, Bl. D14, Parter, 031108, Sector 3, Bucuresti, Romania (e-mail: call-center@roelgroup.com)
  •   021 335 48 09 (SEDIU / SHOWROOM)
  •   021 323 35 55 (SERVICE / CALL-CENTER)
  • office@roelgroup.com