Imprimantă Ricoh Pro T7210 UV Flatbed

Imprimantă Ricoh Pro T7210 UV Flatbed

Noua imprimantă UV Flatbed acoperă 100 m cu o grafică uimitoare mai rapid decât orice altceva. Noul strat plat Ricoh Pro T7210 UV este platforma ideală atunci când imprimați pe o gamă largă de substraturi care necesită cerneală flexibilă cu proprietăți adezive excelente.

Citeste mai mult

Imprimantă Ricoh Pro TF6250 UV Flatbed

Imprimantă Ricoh Pro TF6250 UV Flatbed

Imprimanta plată UV Ricoh Pro TF6250 vă permite să accesați piața profitabilă a semnelor și graficelor prin imprimarea rapidă și eficientă pe substraturi de până la 11 cm grosime.

Citeste mai mult

Imprimantă Pro TF6251 UV Flatbed

Imprimantă Pro TF6251 UV Flatbed

Până la 116 m2/h: productivitatea nu a fost niciodată mai accesibilă. Soluția de imprimare ideală pentru versatilitatea suporturilor și potențialul de aplicare datorită noii sale caracteristici Roll to Roll.

Citeste mai mult

Tehnologia prin care imprimarea pe diferite obiecte a evoluat este impresionantă, iar în prezent ai numeroase variante din care poți alege ceea ce ți se potrivește cel mai bine, pentru ca afacerea ta să se dezvolte și să prospere.

 

Una dintre aceste inovații este imprimanta UV flatbed, care este capabilă să reproducă designuri digitale pe o varietate mare de materiale, precum ceramica, sticla, plasticul, metalul, aluminiul și multe altele. Aceasta funcționează pe baza unei lampe UV, care usucă imediat cerneala imprimată, astfel că aceasta nu se întinde sau răspândește pe materialul imprimat. Din acest motiv, cerneala rezistă un timp mai îndelungat pe obiectele personalizate. 

 

Pe roelgroup.com îți punem la dispoziție o gamă de imprimante UV flatbed de la Ricoh, extrem de versatile, cu ajutorul cărora vei putea să realizezi aplicații, precum ambalaje, etichete, produse promoționale sau obiecte decorate și personalizate. Acestea asigură o calitate foarte bună a imaginii imprimate, iar fiabilitatea lor vor reduce considerabil costurile de operare. Avantajul unei imprimante UV este acela că este foarte ușor de utilizat, fiind simplu de folosit de către oricine.

 

Alege o imprimantă UV flatbed și te vei bucura de niște produse decorate mult mai rezistente la decolorare, comparativ cu alte tipuri de imprimări și, în plus, imprimarea UV este mai prietenoasă cu mediul înconjurător, deoarece aceasta produce puțini compuși organici volatili, mirosuri și căldură.

 

Personalizează obiecte din cele mai diverse cu imprimantele UV flatbed de pe roelgroup.com și profită de cele mai bune prețuri și oferte. Contactează-ne sau vino în showroom-ul nostru, iar echipa noastră de specialiști te va ajuta să faci cea mai bună alegere pentru afacerea ta.

 

Despre noi

ROEL este specializată in soluții si echipamente de printing cu rețea proprie de service si acoperire natională.

Contact

  •   SEDIU - SHOWROOM: Strada Bibescu Vodă, Nr. 5, Bl. P5A, Parter, 040151, Sector 4, Bucuresti, Romania / SERVICE - CALL-CENTER: Bulevardul Burebista, Nr. 2, Bl. D14, Parter, 031108, Sector 3, Bucuresti, Romania (e-mail: call-center@roelgroup.com)
  •   021 335 48 09 (SEDIU / SHOWROOM)
  •   021 323 35 55 (SERVICE / CALL-CENTER)
  • office@roelgroup.com