Imprimantă Pro TF6251 UV Flatbed

Până la 116 m2/h: productivitatea nu a fost niciodată mai accesibilă. Soluția de imprimare ideală pentru versatilitatea suporturilor și potențialul de aplicare datorită noii sale caracteristici Roll to Roll.

Descriere produs

Accesați piața profitabilă de semne și grafice producând produse rapid și eficient pe substraturi cu grosimea de până la 11 cm cu imprimanta plat UV RICOH Pro TF6251.
RICOH Pro TF6251 este soluția ideală pentru a crește productivitatea și a diversifica aplicațiile dincolo de printarea tradițională.

Valorificați piețele emergente, inclusiv ambalaje pentru tiraje scurte, produse promoționale și decor industrial și interior. Obțineți o productivitate de vârf în industrie și urmăriți planuri de creștere ambițioase alimentate de un potențial ridicat de profit, costuri de operare reduse, calitate superbă a imaginii și fiabilitate excepțională.

Caracteristici produs

Bazându-se pe succesul lui RICOH Pro TF6250, sistemul hibrid sprijină producția versatilă a unei game mai largi de aplicații pentru semne și afișaj, industriale, arte grafice și decor interior.

De asemenea, oferă o productivitate ridicată cu cele 12 capete de imprimare cu jet de cerneală Ricoh. Pe masa compactă de 2,5 m x 1,3 m, acestea permit viteze de imprimare plată de până la 116 mp pe oră în modul de schiță în patru culori. Pentru tipărirea pe rolă, vitezele sunt de până la 67 mp pe oră în modul de schiță în patru culori. Asigurată, de asemenea, este calitatea excelentă a imaginii și fiabilitatea excepțională.
 
Combinația dintre tehnologia testată și capabilitatea de vârf cu jet de cerneală oferă o serie de beneficii pentru operațiunile de imprimare multidisciplinare, inclusiv:
 • O soluție hibridă rigidă și flexibilă care susține producția unei game mai largi de aplicații de pe un singur dispozitiv.
 • O alegere dintre două tipuri de cerneluri:
 • Cerneala UV versatilă RICOH DG130 oferă aderență ridicată și cerneală UV pentru artă grafică RICOH GP120 (doar pentru rolă la rolă) care oferă o gamă mare de culori pentru o mai mare flexibilitate.
 • Acest lucru creează oportunitatea de a imprima pe carton rigid de până la 11 cm adâncime pentru a permite extinderea serviciilor oferite.
 • Permite o întărire mai rapidă și o energie mai redusă folosind lămpile LED RICOH pentru a economisi timp și bani.
 • Temperatură scăzută de imprimare pentru a asigura tratarea atentă a substratului imprimat.
 • Consum redus de energie pentru o producție mai conștientă de mediu și mai eficientă din punct de vedere al costurilor.
 • Cerneluri certificate Greenguard care susțin o abordare durabilă.

Productivitatea operatorului este maximizată de interfața de utilizator actualizată și ușor de utilizat a RICOH Pro TF6251. Permite ajustări de ultimă oră și simplifică operarea cu capabilități precum detectarea automată a grosimii materialului.
 
O eficiență suplimentară este oferită de ColorGATE Productionserver Select. Utilizatorii beneficiază de o ieșire de culoare consistentă și previzibilă și de suport pentru culorile spot pentru satisfacția clientului. Precum și de la funcțiile container și tiling și automatizarea proceselor. Adobe PDF Print Engine este cheia pentru o performanță remarcabilă.

 

Specificatii tehnice produs

GENERAL
Configurare True Flatbed + Roll2Roll (Opt)
Proces de copiere/imprimare Cerneală pe bază de UV (toate cele 7 culori)
Sursă hârtie: standard Placi rigide
Resolution 635 x 1,800 dpi
Imprimare în tonuri de gri 8 nivele
Capacitate de memorie 4 GB (PC Rip)
Hard Disk Drive 100 GB (PC Rip)
Sursa de alimentare 208 - 240 V, 30 A (max.), 60 Hz
Dimensiuni (W x D x H) 4,812 x 2,200 x 1,580 mm
Greutate 1,650 kg

PRINTER
Placa de control PC Rip (Extern)
Procesor Intel® CoreTM i5 2 GHz - sau mai mult recomandat
Viteza de imprimare 116 m²⁄h
Rezoluție de imprimare Up to 1,800 dpi
Drivere de imprimare HDI, Adobe Postscript (ColorGATE/Onyx/Caldera DRVs disponibile)
Fonturi Fonturi Europene (PS3)
Sisteme de operare suportate Windows® 7, Windows® 10 (64bit)

PAPER HANDLING
Alimentare originală Rigid ⁄ Rola
Lățimea hârtiei originale Materiale rigide: De la 210 x 297 mm la 2.500 x 1.300 mm, Materiale role: Lățimea de la 210 x 297 mm la 2.190 mm
Greutatea originală a hârtiei Materiale rigide: 45 kg/m², Materiale rulouri: 55 kg, Grosime materiale rigide: 110 mm, Grosime materiale role: 110 μm - 432 μm
Dimensiunea hârtiei de ieșire Material rigid: până la 2.500 mm x 1.300 mm, Material rolă: până la 2.190 mm lățime
Greutatea hârtiei de ieșire Materiale rigide: 45 kg/m², Materiale role: 55 kg
Lățimea ruloului de hârtie Materiale role: Latime 2.200 mm / Lungime 300 m

Te-ar putea interesa si

Imprimantă Ricoh Pro T7210 UV Flatbed

Imprimantă Ricoh Pro TF6250 UV Flatbed

Despre noi

ROEL este specializată in soluții si echipamente de printing cu rețea proprie de service si acoperire natională.

Contact

 •   SEDIU - SHOWROOM: Strada Bibescu Vodă, Nr. 5, Bl. P5A, Parter, 040151, Sector 4, Bucuresti, Romania / SERVICE - CALL-CENTER: Bulevardul Burebista, Nr. 2, Bl. D14, Parter, 031108, Sector 3, Bucuresti, Romania (e-mail: call-center@roelgroup.com)
 •   021 335 48 09 (SEDIU / SHOWROOM)
 •   021 323 35 55 (SERVICE / CALL-CENTER)
 • office@roelgroup.com