Imprimantă cu latex RICOH Pro™ L5160

Imprimantă cu latex RICOH Pro™ L5160

Plotter-ul RICOH Pro™ L5160 cu tehnologia latex pentru materiale de format mare este special conceput pentru a oferi calitate, viteză și productivitate oricărei afaceri.

Citeste mai mult

Imprimantă cu latex Ricoh Pro L4130/Pro L4160

Imprimantă cu latex Ricoh Pro L4130/Pro L4160

Vrei să-ți dezvolți afacerea în toate direcțiile? Cu noul Ricoh Pro L4130/L4160 puteți face exact asta. Datorită celei mai recente tehnologii Ricoh și a cernelurilor din latex durabile și ecologice, vă puteți extinde dramatic oferta pentru utilizare în interior și exterior.

Citeste mai mult

Imprimantă cu latex Ricoh Pro L5130e/Pro L5160e

Imprimantă cu latex Ricoh Pro L5130e/Pro L5160e

Seria RICOH Pro L5100e deschide o serie de oportunități de producție de imprimare pentru furnizorii de servicii imprimare (PSP) și specialiștii în afișaj în arte grafică.

Citeste mai mult

Ce sunt imprimantele cu latex?

Aceste dispozitive folosesc cerneluri obtinute prin tehnologie de ultima ora, permitandu-ti o imprimare de inalta calitate. Cerneala de tip latex este asemanatoare cu cea clasica, pe baza de apa, diferentiindu-se prin particulele de latex de dimensiuni reduse pe care le contine. 

 

In cursul imprimarii, caldura pe care o emana imprimanta determina evaporarea apei si dispersia pigmentului si a particulelor de latex. In acest fel, se poate realiza imprimarea pe diverse medii, de la hartie sau carton si pana la PVC ori vinil.

 

De ce sa optezi pentru imprimante cu latex?

Aceste aparate sunt potrivite intreprinderilor sau afacerilor unde exista un flux mare de imprimare si permit obtinerea de imagini clare, pigmentate, chiar si dupa mai multe operatiuni. Pentru ca nu produc gaze sau mirosuri daunatoare pentru mediu, imprimantele cu cerneala de tip latex sunt considerate a fi sustenabile si eco-friendly.

 

Ce modele de imprimante cu latex poti gasi pe roelgroup.com?

Pe site-ul nostru am pregatit mai multe dispozitive potrivite pentru afaceri dintre cele mai variate, inclusiv pentru furnizorii de servicii de imprimare ori chiar specialistii in afisaj in arta grafica.

 

Pe roelgroup.com iti punem la dispozitie imprimante cu latex dotate cu panou cu ecran tactil, care monitorizeaza in orice moment statusul comenzii, senzori pentru culori, dar si lampa interna cu LED, care asigura rezolvarea defectiunilor.


Ne dorim sa iti venim in ajutor cu echipamente si aparate, inclusiv imprimante industriale, de inalta calitate, potrivite pentru afacerea ta.

Despre noi

ROEL este specializată in soluții si echipamente de printing cu rețea proprie de service si acoperire natională.

Contact

  •   SEDIU - SHOWROOM: Strada Bibescu Vodă, Nr. 5, Bl. P5A, Parter, 040151, Sector 4, Bucuresti, Romania / SERVICE - CALL-CENTER: Bulevardul Burebista, Nr. 2, Bl. D14, Parter, 031108, Sector 3, Bucuresti, Romania (e-mail: call-center@roelgroup.com)
  •   021 335 48 09 (SEDIU / SHOWROOM)
  •   021 323 35 55 (SERVICE / CALL-CENTER)
  • office@roelgroup.com