Imprimantă cu toner RICOH seria Pro™ C9210

Imprimantă cu toner RICOH seria Pro™ C9210

Imprimantă digitală cu toner RICOH seria Pro™ C9210 poate fi comparată cu o presa offset.

Citeste mai mult

Imprimantă cu toner RICOH Pro™ C7200SX

Imprimantă cu toner RICOH Pro™ C7200SX

Presă de mare viteză RICOH Pro™ C7200SX permite oricărei afaceri să se remarce în mulțime, să ofere un avantaj competitiv de piață, să se dezvolte și să se extindă prin oportunități noi de parteneriate.

Citeste mai mult

Imprimantă cu toner RICOH seria Pro™ 8300S

Imprimantă cu toner RICOH seria Pro™ 8300S

Imprimantele cu toner RICOH seria Pro™ 8300S sunt imprimante de producție monocromatice de ultimă generație, care oferă performanțe remarcabile de funcționare pentru a vă ajuta să rămâneți în avans. Oferind opțiuni de finisare îmbunătățite, acestea oferă capabilități de imprimare…

Citeste mai mult

Imprimantă cu toner RICOH seria Pro™ C5310s

Imprimantă cu toner RICOH seria Pro™ C5310s

Imprimantele cu toner RICOH seria Pro C5300s și Pro C5310s, construite ca soluție de dimensiuni potrivite, combinând culoarea de înaltă calitate, manipularea suportului de imprimare excepțională, performanța puternică și o gamă largă de opțiuni de finisare, împreună cu viteze de imprimare…

Citeste mai mult

Imprimarea digitală color nu a fost niciodată mai facilă la scară largă decât cu echipamentele profesionale de la Ricoh. Modelele color disponibile, RICOH Pro™ C9210, RICOH Pro™ C7200SX & RICOH Pro™ C5310s, au o capacitate de printare de la 85 la 135 de pagini color/minut și până la 1 milion de pagini pe lună, în funcție de modelul ales. Aceste echipamente de mare viteză facilitează printarea materialelor și pot fi folosite pentru sarcini de lucru diverse și complexe cu efort minim. RICOH Pro™ 8300S este monocromatic de ultimă generație cu capabilități versatile de imprimare. 

De ce să alegeți unul dintre modelele Ricoh de imprimante de producție cu toner?

Toate modelele au încorporate tehnologii performante și ecrane tactile de 17 inchi pentru configurare facilă și ușoară, iar ecranele panourilor pot fi accesate și de pe tabletă, permițând operarea de la distanță. Acestea au funcționalități avansate, capacitate de printare de mare calitate și design-uri compacte. 

 

Aceste echipamente pot fi folosite atât pentru printări in-house ale companiilor, dar și pentru sarcini de natură comercială. Ce le face atât de speciale? Calitate înaltă, stabilitate a culorilor și control al luciului în funcție de hârtia folosită. 

 

Fie pentru printarea de cărți, reviste, manuale, broșuri, materiale de marketing, imprimantele Ricoh fac față chiar și celor mai exigente cerințe - posibilitatea imprimării pe diferite materiale și texturi - mat, lucios sau textură autocopiativă, tehnologie cu fascicul laser care le permite să producă culori vii la o rezoluții de până la 2.400 x 4.800 dpi.

 

Mai mult, acestea sunt customizabile în funcție de nevoile fiecărei companii - includ opțiuni de finisare  - dispozitiv cu capse, generator de broșuri, unitate de tăiat, unitate de pliere multiplă, un interpozitor de mare capacitate, sisteme de legare, stivuitoare și sistem profesional de realizare a broșurilor Plockmatic. 

 

Despre noi

ROEL este specializată in soluții si echipamente de printing cu rețea proprie de service si acoperire natională.

Contact

  •   SEDIU - SHOWROOM: Strada Bibescu Vodă, Nr. 5, Bl. P5A, Parter, 040151, Sector 4, Bucuresti, Romania / SERVICE - CALL-CENTER: Bulevardul Burebista, Nr. 2, Bl. D14, Parter, 031108, Sector 3, Bucuresti, Romania (e-mail: call-center@roelgroup.com)
  •   021 335 48 09 (SEDIU / SHOWROOM)
  •   021 323 35 55 (SERVICE / CALL-CENTER)
  • office@roelgroup.com