Cutter c20

Cuțit-ul rotativ Cutter c20 este recomandat pentru o precizie maximă de 22 milioane de tăieri garantate.
Compensare din mers.
Dispozitiv inteligent de respingere.

Tehnologia rotativă a Cutter-ului c20 pentru tăiere precisă la viteze de până la 600 de picioare pe minut este o soluție ideală care asigură compatibilitatea vitezei atât cu imprimantele monocrome, cât și cu cele color.

Descriere produs

Obțineți o fiabilitate ridicată pentru tăierea de la imprimantele digitale alimentate din rolă. Folosind tehnologia rotativă pentru tăiere precisă la viteze de până la 600 de picioare pe minut, Cutter-ul c20 este o soluție ideală ce asigură compatibilitatea vitezei atât cu imprimantele monocrome, cât și cu cele color pentru prezent și viitor.

Produceți fără efort seturi pentru legare in broșator. În configurațiile de tăiere și stivuire, Cutter c20 poate tăia pe orizontală pentru a separa lucrările sau blocurile de cărți înainte ca foile să intre în stivuitor.
Cutter c20 poate funcționa, de asemenea, în linie cu alte soluții de finisare, cum ar fi utililaje de pliere și capsare, livrarea foaie cu foaie la următorul proces.

Un panou de control intuitiv, cu ecran tactil și design-ul ergonomic fac ca ajustările operatorului să fie rapide și ușoare. Colile care nu au semn de identificare pot fi redirecționate automat către coșul de gunoi sau separate pe banda de transport. Cutter c20 menține registrația de tăiere automat de la prima pagină tipărită până la ultima, astfel încât să nu se irosească coli. 

Te-ar putea interesa si

Transport t20 feeder/by-pass

Unwinder u9

Despre noi

ROEL este specializată in soluții si echipamente de printing cu rețea proprie de service si acoperire natională.

Contact

  •   SEDIU - SHOWROOM: Strada Bibescu Vodă, Nr. 5, Bl. P5A, Parter, 040151, Sector 4, Bucuresti, Romania / SERVICE - CALL-CENTER: Bulevardul Burebista, Nr. 2, Bl. D14, Parter, 031108, Sector 3, Bucuresti, Romania (e-mail: call-center@roelgroup.com)
  •   021 335 48 09 (SEDIU / SHOWROOM)
  •   021 323 35 55 (SERVICE / CALL-CENTER)
  • office@roelgroup.com