Ibis Smart Binder

Ibis Smart Binder

Ibis Smart Binder este un dispozitiv de finisare care poate capsa cu sârmă sau lipi cu adeziv rece; funcționează în linie cu o imprimantă digitală sau rolă pre-imprimată și un cutter sau off-line de la un alimentator de coli cu capacitate mare. Puteți să produceți broșuri de înaltă…

Citeste mai mult

Imprimarea digitală continuă să crească în detrimentul tipăririi offset tradiționale, iar compania Ibis este mândră că face parte din această creștere. Beneficiile complete ale imprimării digitale nu pot fi realizate fără o „finisare de imprimare” adecvată. Echipa IBIS este expertă în abordarea acestor nevoi și este specializată în integrarea sistemelor de finisare de mare viteză cu imprimante digitale cu web continuă. Din anul 2000, produsele IBIS au fost folosite pentru o gamă largă de lucrări diferite, inclusiv producția de broșuri pentru examinări, îngrijire medicală, servicii financiare, asigurări, tipărire guvernamentală, manuale și multe alte aplicații. Aceste broșuri pot fi personalizate individual, adesea trebuie să fie produse în ferestre de timp foarte scurte și necesită un control 100% al integrității.
Pentru mai multe delatii accesați site-ul  https://www.ibis-bindery.com/index.htm

Despre noi

ROEL este specializată in soluții si echipamente de printing cu rețea proprie de service si acoperire natională.

Contact

  •   SEDIU - SHOWROOM: Strada Bibescu Vodă, Nr. 5, Bl. P5A, Parter, 040151, Sector 4, Bucuresti, Romania / SERVICE - CALL-CENTER: Bulevardul Burebista, Nr. 2, Bl. D14, Parter, 031108, Sector 3, Bucuresti, Romania (e-mail: call-center@roelgroup.com)
  •   021 335 48 09 (SEDIU / SHOWROOM)
  •   021 323 35 55 (SERVICE / CALL-CENTER)
  • office@roelgroup.com