DigiBook 200

DigiBook 200

DigiBook 200 – este o mașină de legare perfectă. Mașina de legare Digibook 200 este potrivită pentru imprimantele tradiționale și digitale, care necesită tiraje scurte sau medii de cărți, ce se doresc a fi legate perfect PUR, la un standard profesional.

Citeste mai mult

DigiBook 300XL Pro

DigiBook 300XL Pro

DigiBook 300 XL Pro – Mașină de legare perfectă. Deschideți ușa către producția de cărți de mare valoare, în format mare.  

Citeste mai mult

DigiBook 450

DigiBook 450

DigiBook 450 – Mașină de legare perfectă Mașina DigiBook 450 este ideală pentru imprimantele litografice și digitale, care necesită tiraje medii până la lungi, de cărți legate perfect PUR, la un standard profesional.

Citeste mai mult

Plockmatic Group, cu sediul în Stockholm, Suedia, este un furnizor global de soluții de finisare pentru afacerile de imprimare și de corespondență. Cu peste 40 de ani de experiență, compania și-a construit o reputație solidă ca furnizor eficient și flexibil de soluții de finisare. Tehnologiile firmei se conectează inline la un sistem de imprimare digitală sau procesează aplicații offline. De asemenea, oferă o gamă tot mai mare de sisteme de inserare a corespondenței vândute pe bază de OEM, direct de Plockmatic sau printr-o rețea de dealeri specializați. Odată cu achiziționarea de către Plockmatic a companiei Morgana Systems, cu sediul în Marea Britanie, în 2013, și a KGS Srl din Mestrino, Italia, în 2016, Grupul Plockmatic a luat forma unind aceste organizații pentru a oferi o gamă largă de produse care includ cresere, pliante, tăietoare și soluții de legare optimizate pentru fluxuri de lucru digitale. Combinația acestor companii a adus și o rețea mondială de dealeri remarcabili.
Pentru mai multe delatii accesați site-ul:  https://plockmaticgroup.com/

Despre noi

ROEL este specializată in soluții si echipamente de printing cu rețea proprie de service si acoperire natională.

Contact

  •   SEDIU - SHOWROOM: Strada Bibescu Vodă, Nr. 5, Bl. P5A, Parter, 040151, Sector 4, Bucuresti, Romania / SERVICE - CALL-CENTER: Bulevardul Burebista, Nr. 2, Bl. D14, Parter, 031108, Sector 3, Bucuresti, Romania (e-mail: call-center@roelgroup.com)
  •   021 335 48 09 (SEDIU / SHOWROOM)
  •   021 323 35 55 (SERVICE / CALL-CENTER)
  • office@roelgroup.com