Smart Lockers vă poate ajuta organizația să se adapteze și să fie mai eficientă.Smart Lockers este cea mai bună soluție pentru a transforma sarcinile manuale consumatoare de timp în procese automate. Construite cu tehnologie digitală, dincolo de simpla introducere fără cheie, Smart Lockers oferă raportare complet integrată și management în timp real.

Acestea pot oferi stocare personală dinamică pentru locurile de muncă hibride, gestionarea automată a dispozitivelor în depozite, clic și colectare flexibile pentru magazinele de vânzare cu amănuntul și livrarea sigură a coletelor în orice setare.

Caracteristici și beneficii cheie
Indiferent de industria dumneavoastră, putem colabora pentru a găsi o soluție pentru a vă îmbunătăți organizația și pentru a profita de diferite beneficii:
  • Automatizați procesele manuale pentru a economisi timp și resurse
  • Accesați raportarea completă a utilizării și mențineți guvernanța
  • Oferiți medii de stocare cu autoservire sigure și securizate
  • Tehnologie digitală integrată cu infrastructura existentă sau nouă
  • Oferiți o experiență flexibilă și ușor de utilizat
Dulapuri inteligente pentru birou și spațiu de lucruSprijiniți-vă forța de muncă cu stocare personală securizată și vânzări automate eficiente, asigurându-vă că angajații dumneavoastră au acces imediat la tot ceea ce au nevoie pentru a-și face munca eficient oriunde. Camerele de corespondență și recepțiile pot beneficia, permițând livrarea în siguranță a coletelor și livrarea altor bunuri personale.

Dulapuri inteligente pentru depozitare și logisticăDulapurile inteligente pot automatiza gestionarea dispozitivelor de mare valoare, reducând pierderile, daunele și timpul de gestionare. Există chiar și posibilitatea de a adăuga plăci de încărcare. Dulapurile personale de depozitare vă pot ajuta, de asemenea, să gestionați spațiul alocat pentru forțele de muncă mari și care se mișcă rapid - în funcție de tură.

Livrare colete și dulapuri inteligente pentru documentePartenerii comerciali de livrare și curierii pot permite ridicarea, predarea și returnarea coletelor 24/7 din unități interne sau externe. Potrivit unei game de servicii poștale, Smart Lockers poate oferi, de asemenea, soluții poștale publice fiabile și sigure.

Dulapuri inteligente de vânzare cu amănuntulDulapurile inteligente de vânzare cu amănuntul permit clienților să beneficieze de ușurința cumpărăturilor online și să ofere colecții imediate și flexibile. O comandă este atribuită unui dulap, iar clientul va fi anunțat automat când este gata de ridicare. Oferind o experiență de clic și colectare ușor de utilizat și flexibil, Smart Lockers vă poate reîmprospăta magazinul.

Dulapuri inteligente pentru corespondență rezidențialăSmart Lockers oferă rezidenților o opțiune sigură, convenabilă și de încredere de recuperare a postei, care pune experiența pe primul loc. Ele pot fi chiar configurate pentru a găzdui articole mari și livrări, oferind o soluție convenabilă și practică pentru rezidenți.

Despre noi

ROEL este specializată in soluții si echipamente de printing cu rețea proprie de service si acoperire natională.

Contact

  •   SEDIU - SHOWROOM: Strada Bibescu Vodă, Nr. 5, Bl. P5A, Parter, 040151, Sector 4, Bucuresti, Romania / SERVICE - CALL-CENTER: Bulevardul Burebista, Nr. 2, Bl. D14, Parter, 031108, Sector 3, Bucuresti, Romania (e-mail: call-center@roelgroup.com)
  •   021 335 48 09 (SEDIU / SHOWROOM)
  •   021 323 35 55 (SERVICE / CALL-CENTER)
  • office@roelgroup.com