Soluții imprimare comercială și industrială

Software-ul de imprimare de producție de la Ricoh oferă soluții end-to-end pentru o gamă largă de cerințe de imprimare și de ieșire pe mai multe canale. Software-ul Ricoh oferă companiilor instrumentele pentru a identifica oportunitățile, a îmbunătăți performanța, a spori productivitatea și a adăuga valoare prin automatizarea fluxului de lucru.
Simplificați-vă fluxul de lucru de imprimare și personalizați cu ușurință comunicațiile cu clienții cu această suită de software de imprimare de producție. Software-ul de la Ricoh simplifică pentru utilizatori să trimită lucrări într-un flux de lucru centralizat, să gestioneze cererile de imprimare la cerere și să integreze date din mai multe surse pentru a personaliza comunicațiile la punctul de imprimare.
Soluțiile software inteligente Ricoh vă permit să conectați procesele între ele, facilitează imprimarea la cerere prin automatizarea fluxului de lucru și gestionați distribuirea informațiilor sensibile pentru urmărirea și auditarea ușoară, asigurând integritatea și calitatea produsului dumneavoastra finit.

 

Despre noi

ROEL este specializată in soluții si echipamente de printing cu rețea proprie de service si acoperire natională.

Contact

  •   SEDIU - SHOWROOM: Strada Bibescu Vodă, Nr. 5, Bl. P5A, Parter, 040151, Sector 4, Bucuresti, Romania / SERVICE - CALL-CENTER: Bulevardul Burebista, Nr. 2, Bl. D14, Parter, 031108, Sector 3, Bucuresti, Romania (e-mail: call-center@roelgroup.com)
  •   021 335 48 09 (SEDIU / SHOWROOM)
  •   021 323 35 55 (SERVICE / CALL-CENTER)
  • office@roelgroup.com