Soluții print management


Optimizați performanța infrastructurii dumneavoastră de imprimare și reduceți costurile cu hârtia și consumabile. Reduceți-vă cheltuielile generale cu ajutorul produselor software de la Ricoh pentru controlul costurilor. De la urmărirea consumului de energie, hârtie și consumabile până la asigurarea faptului că cele mai eficiente setări au fost activate pe toate dispozitivele dumneavoastră de imprimare, vă oferim software care vă ajută să reduceți costurile și să optimizați performanța.

Soluțiile de imprimare securizate Ricoh vă ajută să vă asigurați că numai angajații și oaspeții de încredere pot accesa infrastructura dumneavoastră de imprimare, oferind în același timp confort maxim pentru utilizatori. Preluați controlul asupra securității informațiilor dumneavoastră cu instrumente care asigură accesul la infrastructură și recuperarea documentelor. Forța de muncă mobilă și lucrul la distanță creează provocări pentru securitatea informațiilor.

Ajutați-vă echipa să fie mai productivă în mișcare, cu acces flexibil și sigur la dispozitivele de imprimare din apropiere. Produsele noastre software de imprimare și partajare mobile permit imprimarea flexibilă și sigură și partajarea documentelor în mișcare. Instrumentele noastre software le oferă angajaților libertatea de a trimite sarcini de imprimare de pe dispozitivul ales de ei – indiferent dacă este un laptop, smartphone sau tabletă – cu acces la informații securizat prin parolă și eliberarea documentelor protejate cu cheie.

Eficientizați-vă fluxul de lucru și creșteți productivitatea cu procese de documente digitale care simplifică accesul la informații. Software-ul Ricoh de gestionare a documentelor vă poate ajuta să creșteți productivitatea și să faceți tranziția către procese de lucru mai simple și mai puțin consumatoare de hârtie. Indiferent dacă trebuie să digitalizați, să indexați și să arhivați documentele sau să partajați mai ușor fișiere între echipe, software-ul nostru vă va îmbunătăți procesele și vă va ajuta să deblocați întregul potențial al dispozitivelor dumneavoastră de imprimare.

Pentru mai multe delatii accesați site-ul 
https://www.ysoft.com/en/products/enterprise-workflow-platform/print-management/ysoft-safeq

Despre noi

ROEL este specializată in soluții si echipamente de printing cu rețea proprie de service si acoperire natională.

Contact

  •   SEDIU - SHOWROOM: Strada Bibescu Vodă, Nr. 5, Bl. P5A, Parter, 040151, Sector 4, Bucuresti, Romania / SERVICE - CALL-CENTER: Bulevardul Burebista, Nr. 2, Bl. D14, Parter, 031108, Sector 3, Bucuresti, Romania (e-mail: call-center@roelgroup.com)
  •   021 335 48 09 (SEDIU / SHOWROOM)
  •   021 323 35 55 (SERVICE / CALL-CENTER)
  • office@roelgroup.com