Soluții print management


Soluții print management (MPS)

Soluțiile de print management sau MPS susțin coordonarea între procesele care au loc între hardware-ul imprimantei/imprimantelor și dispozitive. Aceste soluții sunt ideale pentru organizațiile de orice tip, deoarece pot fi utilizate pentru a gestiona diverse sarcini de imprimare atunci când există rețele mari de imprimante.

Pe plan intern, instrumentele de print management asigură conectarea corectă a computerelor angajaților la imprimantele organizației. Soluțiile sunt, de obicei, implementate pe un singur dispozitiv care poate gestiona întreaga rețea dintr-o singură locație.
 

De ce să alegeți soluțiile noastre de print management?

Roel este lider în industria de imprimare din România, oferind produse și soluții inovatoare care țin pasul cu tendințele ascendente ale pieței și cu nevoile unice ale clienților.

În cei 30 de ani de activitate în industria tipografiei, Roel a dezvoltat o rețea de service cu acoperire națională, ultimul showroom fiind deschis la Târgoviște pentru a inaugura o nouă etapă în acest domeniu: pătrunderea pe piața tehnologiei de imprimare inkjet din rolă.

De asemenea, consultanții companiei Roel au fost instruiți de-a lungul timpului direct de producătorii echipamentelor și serviciilor din domeniul tehnologiei imprimării pentru a se specializa în: configurarea, conectarea imprimantelor cu toate echipamentele de finisare în vederea întreținerii pe termen lung. Aceste cunoștințe sunt transmise tuturor clienților Roel pentru o colaborare cât mai fructuoasă.
 

Avantajele serviciului MPS

Reducerea costurilor și optimizarea performanței

Există o mulțime de moduri în care costurile de imprimare pot scăpa de sub control: printarea pe o singură parte, imprimarea color neintenționată și așa mai departe.

Soluțiile de print management de la Roel elimină orice „accidente” de imprimare, reducând costurile și recuperând cheltuielile. De asemenea, eficiența financiară în acest context de poate traduce și prin optimizarea performanței.

Imprimare securizată și protecția informațiilor

Software-ul de print management vă permite să vă protejați documentele și informațiile înainte, în timpul și după ce utilizatorii imprimantelor selectează funcția de imprimare. Soluțiile noastre oferă caracteristici de securitate fundamentale și avansate, astfel încât confidențialitatea să rămână intactă.
 

Mobilitate și acces flexibil

Afacerile moderne trăiesc în soluțiile de stocare în cloud pentru a susține creativitatea, mobilitatea, flexibilitatea și comunicarea internă.

Soluțiile de print management pot integra și susține mediul cloud dezvoltat de organizație.
 

Gestionarea documentelor și eficientizarea fluxului de lucru

Instrumentele și caracteristicile soluțiilor de print management care îmbunătățesc securitatea și reduc securitatea organizației cresc, în cele din urmă, eficiența și productivitatea la nivel general.

De exemplu, administrarea centralizată a mediului de imprimare înseamnă că echipa IT va petrece mai puțin timp în întreținerea dispozitivelor și mai mult timp investind în proiectele de impact pe termen lung.
 

Întrebări frecvente ale clienților noștri

  • Ce costuri implică utilizarea soluțiilor de print management pentru organizația mea?

Față de alte soluții din această categorie, software-ul de print management de la Roel este accesibil tuturor tipurilor de afaceri care folosesc o rețea mare de imprimante. În funcție de nevoile organizației, consultanții Roel îți pot face o ofertă atrăgătoare.

  • Cum pot calcula economiile pe care le voi obține prin utilizarea acestui serviciu?

Soluțiile de print management sunt o opțiune convenabilă și eficientă din punct de vedere al costurilor pentru a monitoriza cheltuielile de imprimare necontrolate, economisind până la 30% pe an.

Pentru a calcula economiile pe care le veți obține, luați în considerare: numărul total de imprimante, numărul de angajați/utilizatori care folosesc dispozitivele de imprimare și volumele anuale de printare alb negru și color. 

  • Care sunt caracteristicile de securitate ale soluțiilor de print management și cum protejează informațiile confidențiale?

Pentru a preveni imprimarea neautorizată a documentelor sensibile, este esențial să controlați fiecare pas al călătoriei pe care un document îl face de la comanda de imprimare inițială până la ieșirea finală. Soluțiile de print management de la Roel cuprind caracteristici critice de securitate, cum ar fi autentificarea și autorizarea utilizatorilor și semnătura digitală.

  • Cum pot fi integrate soluțiile de print management în infrastructura existentă a organizației mele?

Consultanții Roel vă vor ajuta pe tot parcursul călătoriei, de la ofertarea personalizată și până la implementarea soluțiilor de print management în infrastructura organizației. De asemenea, vă vor oferi suport nelimitat pe toată durata colaborării.

  • Cum pot controla și monitoriza costurilor de imprimare și consumabilele pentru fiecare departament sau angajat?

Puteți controla și monitoriza mai ușor costurile de imprimare și consumabilele cu soluțiile de print management de la Roel din mai multe motive: puteți supraveghea modul în care sunt utilizate imprimantele, puteți seta reguli de printare și puteți securiza imprimarea pentru fiecare angajat sau departament în parte.
 

Cere o ofertă personalizată

Nu ratați șansa de a vă eficientiza procesele de imprimare din organizația dumneavoastră. Cereți acum o ofertă personalizată!


Pentru mai multe delatii pentru soluții de print management accesați site-ul 
https://www.ysoft.com/en/products/enterprise-workflow-platform/print-management/ysoft-safeq

Despre noi

ROEL este specializată in soluții si echipamente de printing cu rețea proprie de service si acoperire natională.

Contact

  •   SEDIU - SHOWROOM: Strada Bibescu Vodă, Nr. 5, Bl. P5A, Parter, 040151, Sector 4, Bucuresti, Romania / SERVICE - CALL-CENTER: Bulevardul Burebista, Nr. 2, Bl. D14, Parter, 031108, Sector 3, Bucuresti, Romania (e-mail: call-center@roelgroup.com)
  •   021 335 48 09 (SEDIU / SHOWROOM)
  •   021 323 35 55 (SERVICE / CALL-CENTER)
  • office@roelgroup.com