Imprimantă cu toner RICOH Pro™ C7200SX

Presă de mare viteză RICOH Pro™ C7200SX permite oricărei afaceri să se remarce în mulțime, să ofere un avantaj competitiv de piață, să se dezvolte și să se extindă prin oportunități noi de parteneriate.

Descriere produs

Presa de mare viteză RICOH Pro™ C7200SX permite oricărei afaceri să se remarce în mulțime, să ofere un avantaj competitiv pe piață, să se dezvolte și să se extindă prin oportunități noi de parteneriate.
 
Această imprimantă oferă o calitate superioară a imaginii prin imprimarea digitală datorită aplicării celor cinci culori dintr-o singură trecere, o rezoluție de maxim 2.400 x 4.800 dpi pe diferite dimensiuni (SRA3, A3, A4, A5, B4, B5) și o viteză de imprimare de până la 85 de pagini color pe minut. Ușurința funcțiilor de tipărire optimizează fluxul de lucru și oferă un nivel ridicat de productivitate cu rezultate extraordinare.

RICOH Pro™ C7200SX este o imprimantă ce are adăugată a 5-a stație de culoare, prin care se adaugă un impact suplimentar asupra imprimării, fie prin adăugarea unui lac transparent care să accentueze designul documentului de tipar, fie prin imprimarea cu alb direct pe suporturi colorate sau cu roșu invizibil ce poate fi utilizat pentru aplicații de securitate. Galben neon sau roz neon sunt alte opțiuni pentru a crea valoare adaugată imprimării extinzând gama de culori.

 

Caracteristici produs

 • Calitatea remarcabilă a imprimării comparabilă cu tiparul offset
 • A cincea culoare adaugă impact, atractivitate și valoare pentru orice tip de imprimare, iar aceasta nouă caracteristică permite imprimarea bazei de alb + CMYK dintr-o singură trecere
 • Suport extins pentru o varietate de medii de printare cum ar fi hârtie texturată, sintetică, metalică sau autocopiativă

Specificatii tehnice produs

 • Viteza constantă pentru toate gramajele de hârtie, iar acestea pot fi de la 52 pana la 360 g / m2
 • Duplex automat (față / verso) pe coli lungi de până la 700 mm / 1.260 mm - simplex
 • Registrație precisă față-verso de +/- 0,5 mm
 • Tonere originale RICOH (toner chimic ultra-fin PxP și un sistem de fuziune fără ulei) pentru tipărirea de ambalaje din industria alimentară (food packaging)

Te-ar putea interesa si

Imprimantă cu toner RICOH seria Pro™ C9210

Imprimantă cu toner RICOH seria Pro™ 8300S

Imprimantă cu toner RICOH seria Pro™ C5310s

Despre noi

ROEL este specializată in soluții si echipamente de printing cu rețea proprie de service si acoperire natională.

Contact

 •   SEDIU - SHOWROOM: Strada Bibescu Vodă, Nr. 5, Bl. P5A, Parter, 040151, Sector 4, Bucuresti, Romania / SERVICE - CALL-CENTER: Bulevardul Burebista, Nr. 2, Bl. D14, Parter, 031108, Sector 3, Bucuresti, Romania (e-mail: call-center@roelgroup.com)
 •   021 335 48 09 (SEDIU / SHOWROOM)
 •   021 323 35 55 (SERVICE / CALL-CENTER)
 • office@roelgroup.com