Invicta

Pentru toți și pentru toate nevoile.
Versatilitate invincibilă.
Invicta este descoperirea pe care ați așteptat-o în gama de mașini de tăiat pe masă în vid destinate industriei de ambalare și imprimare. Se remarcă prin marea sa versatilitate și prin capacitatea de a răspunde oricărei nevoi de producție datorită unei game largi de instrumente și accesorii. Dacă te gândeai să achiziționezi o mașină de tăiat de înaltă calitate la un preț foarte accesibil, aceasta poate fi doar prima ta alegere.

Descriere produs

VERSATILITATE


Procesați cu cea mai mare precizie oricâte materiale, grosimi și forme doriți: Invicta nu cunoaște limite.

SCHIMBAREA UNELTELORCu sistemul de suport pentru scule, este incredibil de ușor să treceți de la o unealtă la alta, creând configurația perfectă pentru diferite cerințe de tăiere.

CEA MAI BUNĂ INVESTIȚIE A DUMNEAVOASTRĂ1.
Înaltă calitate și precizie de tăiere a tuturor materialelor
2. Producție internă: servicii mai rapide și personalizate
3. Întreținere la costuri reduse, timp redus de prototipare și costuri de tăiere cu matriță
 

Caracteristici produs

Precizie, ușurință în utilizare și posibilități creative nelimitate

Invicta poate fi personalizat în diferite configurații în functie de sculele alese și poate tăia materiale cu grosimi de până la 5 mm, sau 20 mm la utilizarea cuțitului oscilant. Mecanica sa excelentă și tehnologia de ultimă oră fac din Invicta unul dintre cele mai solide, durabile și fiabile produse de pe piață.

Datorită ușurinței sale de neegalat de utilizare, este nevoie de doar câteva ore de antrenament pentru a-l face aliatul tău extraordinar.

Invicta reduce timpul de lucru manual cu peste 50%, îmbunătățind precizia și dând spațiu creativității. Este echipat cu o masă de vacuum, precum și cu un sistem de fixare a suportului cu cleme de buton pentru a garanta o reținere perfectă a materialelor care sunt prelucrate.Masa cu vid
Invicta este echipat cu o masă de lucru cu vid, care oferă o fiabilitate mai mare în ținerea materialelor în timpul procesului de tăiere.

Principalele aplicații:

- Decuparea tipăririlor digitale și offset
- Producția de cutii și ambalaje
- Afișaj POP/POS
- Semnalizare stradală și comercială
- Placi de lacuire offset
- Modele arhitecturale și plastice
- Autocolante
- Mobilier fagure din carton

 

Te-ar putea interesa si

Despre noi

ROEL este specializată in soluții si echipamente de printing cu rețea proprie de service si acoperire natională.

Contact

  •   SEDIU - SHOWROOM: Strada Bibescu Vodă, Nr. 5, Bl. P5A, Parter, 040151, Sector 4, Bucuresti, Romania / SERVICE - CALL-CENTER: Bulevardul Burebista, Nr. 2, Bl. D14, Parter, 031108, Sector 3, Bucuresti, Romania (e-mail: call-center@roelgroup.com)
  •   021 335 48 09 (SEDIU / SHOWROOM)
  •   021 323 35 55 (SERVICE / CALL-CENTER)
  • office@roelgroup.com