Optima

Mașină de tăiat cu matriță compactă și versatilă.
Un plotter plat cu posibilități nelimitate. Optima este o mașină de tăiat digitală, concepută pentru industria de tipărire și ambalare, cu scopul de a gestiona procese complexe de tăiere cu matriță. Este disponibilă în diferite dimensiuni, cu o gamă largă de unelte și accesorii. Este disponibil software suplimentar și nu va mai trebui să externalizați proiectele.
 

Descriere produs

TOT CE AI NEVOIE


Mașina de tăiat digitală perfectă care face puțin din toate. Puterea, versatilitatea și o gamă largă de instrumente vă permit să realizați o gamă largă de proiecte și să vă ofere capacități suplimentare pe care le puteți oferi clientului dumneavoastră.


SISTEM DE DETECȚIE AUTOMATA A SEMNELOR


  Opticrop garantează tăierea precisă a conturului prin detectarea automată a semnelor de înregistrare pe imaginile produse digital. Funcționează cu detectarea manuală a primului marcaj, poziționare în 4 puncte, detecție inversată și copii multiple.

UȘURINȚĂ ÎN UTILIZARE

 

Îl poți scoate din cutie și poți crea cu o jumătate de zi de antrenament. Chiar dacă sunteți puțin înclinat din punct de vedere tehnic, nu vă veți simți intimidat de aspectul „computerizat” al mașinii digitale de tăiat cu matriță.

Mașina de tăiat digitală pentru fiecare lucrare

Seria Optima se caracterizează printr-o versatilitate extremă, ceea ce îi permite echipamentului să fie utilizat cu o gamă largă de materiale și poate tăia până la 20 mm (¾”) în grosime. Este un plotter plat cu vid pentru tăiere, mașina ideală de combinat cu o imprimantă pentru a începe să producă prototipuri interne sau să gestioneze tiraje scurte/medii.

Echipamentul este mai ușor de utilizat decât orice mașină de pe piață, reflectă istoria firmei Valiani de proiectare pentru echipamentele de înaltă tehnologie. Optima demonstrează versatilitatea și filozofia companiei care potrivește aplicațiile cu nevoile din industriile de imprimare offset și digitală; POP/POS, ambalaje, precum și industria de îmbrăcăminte și piele.

Dotat cu o gamă largă de accesorii și hardware puternic, echipamentul Optima are cel mai competitiv raport preț-performanță de pe piață. Ales de branduri prestigioase, designeri creativi și studiouri tehnice, are o calitate și flexibilitate unică.

Dimensiunile conteaza

Optima 80 ; 160 ;  250;  200 -> 300 ;Optima 160Optima 250Optima 200-300


 

Te-ar putea interesa si

Despre noi

ROEL este specializată in soluții si echipamente de printing cu rețea proprie de service si acoperire natională.

Contact

  •   SEDIU - SHOWROOM: Strada Bibescu Vodă, Nr. 5, Bl. P5A, Parter, 040151, Sector 4, Bucuresti, Romania / SERVICE - CALL-CENTER: Bulevardul Burebista, Nr. 2, Bl. D14, Parter, 031108, Sector 3, Bucuresti, Romania (e-mail: call-center@roelgroup.com)
  •   021 335 48 09 (SEDIU / SHOWROOM)
  •   021 323 35 55 (SERVICE / CALL-CENTER)
  • office@roelgroup.com