Integra

Pentru industria grafică, semnelor și ambalajelor. Aparat all-in-one.
Integra este un sistem de tăiere digitală, conceput pentru industria de semnalizare tipărită și de ambalare, cu scopul de a gestiona procese complexe de tăiere cu matriță.

Descriere produs

Datorită posibilității de a monta o freza de 1 KW împreună cu alte scule de tăiere și sifonare, Integra poate prelucra substraturi foarte rigide și grosimi mari. La cerere este disponibil un aspirator suplimentar pentru îndepărtarea rezidurilor de procesare lăsate de freză, pentru a menține stația de lucru curată și, astfel, a crește productivitatea.

INSTRUMENT DE FREZAREFreza de 1 kW care urmează să fie montată pe mașină poate gestiona prelucrarea celor mai uzuale suporturi rigide utilizate în industria grafică și a semnelor, inclusiv spumă rigidă PVC, panouri acoperite cu aluminiu și acril, dibond, forex cu grosimea mai mare de 1 cm, plexiglas și orice altă aplicație pentru piața ambalajelor (dispozitive POS, totem, banner publicitar, etichete, cutii).

CÂȘTIGĂ ÎN AUTOMATIZARE ȘI PRODUCTIVITATE

Cele două capete de tăiere interschimbabile beneficiază de noul sistem de reglare automată a adâncimii de tăiere. Drept urmare, Integra se dovedește a fi rapidă în satisfacerea eficientă a cerințelor clienților și precizie extremă în prelucrarea materialelor de până la 20 mm grosime. Productivitatea mai mare este dată și de folosirea unui aspirator puternic (opțional) necesar eliminării rezidurilor de procesare lăsate de frează, întrucât utilizatorul nu trebuie să piardă timp pentru a efectua operațiuni de curațare manuală.

SEMNE, IMPRIMĂRI, AMBALAJE ȘI MULTE ALTELE
Integra reprezintă răspunsul ideal la nevoile de tăiere, îndoire și frezare, deoarece este foarte profitabilă și poate garanta tăierea fără matriță. Acest lucru îi permite să gestioneze o mare varietate de suporturi și aplicații, precum și multe materiale, chiar și substraturi pre-imprimate prin utilizarea software-ului Opticrop și a camerei de înaltă rezoluție. Fixarea optimă a suportului este garantată de o masă de vacuum reglabilă pe zone și de un sistem pneumatic de prindere.

 

Caracteristici produs

Frezare și Gravura

Seria Integra se caracterizează printr-o versatilitate ridicată, deoarece poate prelucra o gamă largă de materiale și poate tăia până la 20 mm (¾”) în grosime. Este un plotter plat cu vid pentru tăiere, mașina ideală pentru a fi combinată cu o presă digitală pentru a începe producerea de prototipuri și machete interne, sau gestionarea tirajelor scurte/medii, atât în ​​ambalaj, cât și în industria de semnalizare. Mai ușor de utilizat decât orice altă mașină de pe piață, Integra reflectă istoria de lungă durată Valiani și angajamentul în proiectarea echipamentelor de înaltă tehnologie, astfel încât să se adreseze oricărui tip de industrie grafică. Integra demonstrează versatilitatea și filozofia companiei în aplicațiile de potrivire în industriile de imprimare offset și digitală, ambalaje, precum și piețele de semnalizare și îmbrăcăminte. Se dovedește a fi o inovație majoră în portofoliul de mașini Valiani. Echipat cu o gamă largă de accesorii și hardware puternic, Integra este o adevărată mașină all-in-one concepută special pentru a manipula cele mai comune materiale solide din industria grafică și a semnelor.Mărimea contează


Te-ar putea interesa si

Despre noi

ROEL este specializată in soluții si echipamente de printing cu rețea proprie de service si acoperire natională.

Contact

  •   SEDIU - SHOWROOM: Strada Bibescu Vodă, Nr. 5, Bl. P5A, Parter, 040151, Sector 4, Bucuresti, Romania / SERVICE - CALL-CENTER: Bulevardul Burebista, Nr. 2, Bl. D14, Parter, 031108, Sector 3, Bucuresti, Romania (e-mail: call-center@roelgroup.com)
  •   021 335 48 09 (SEDIU / SHOWROOM)
  •   021 323 35 55 (SERVICE / CALL-CENTER)
  • office@roelgroup.com